Οι παραγγελίες που υποβάλλονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα αποστέλλονται με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με την συνεργαζόμενη εταιρεία Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) ή με τη συνεργαζόμενη με εσάς εταιρία courier κατόπιν συννενόησης. Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται  στο κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ που κατοικείτε, με την επίδειξη του ειδοποιητηρίου που σας έχει έρθει ή με την επίδειξη του sms που σας έχει σταλεί από τα ΕΛΤΑ.

  • Για παραγγελίες εντός Νομού Θεσσαλονίκης έχετε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά. Εξαιρούνται οι Δήμοι: Δ. Βόλβης, Δ.Δέλτα, Δ.Θερμαϊκού, Δ. Λαγκαδά, Δ. Χαλκηδόνας.
  • Για παραγγελίες άνω των 60€, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ για παραγγελίες κάτω των 60€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2,00€ για όλη την Ελλάδα.
  • +3,00€ αντικαταβολή

Επίσης, οι παραγγελίες αποστέλλονται και με μεταφορική εταιρία με έξοδα αποστολής  5,00€. Η επιλογή της Μεταφορικής εταιρίας ως μέθοδος αποστολής δεν συνδυάζεται με Αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής τους.

Πραγματοποιούνται αποστολές στην Κύπρο και σε χώρες του εξωτερικού. Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων κατόπιν συνεννόησης.

Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.